В България Трибулус Терестрис е наричан още бабини зъби, на запад билката е известна като тревата на дявола, котешка глава и т.н.

напомпан с тестостерон и мускули як мъж без риза

Тази билка може да вирее навсякъде, но от изключително голямо значение за целящите покачване на мускулна маса е това растението да бъде с произход от България. Причината затова е, че екстрактът от екстракта от билката вирееща в България се смята за най-богат на активните съставки, които отключват ползите за всички мъже и жени. В Българският екстракт от трибулус терестрис съдържанието на стероидни сапонини е най-високо, а точно те имат влиянието върху мъжкия хормон тестостерон, който от своя страна води до повишаването на мускулната маса.

Как действа билката за покачване на мускулна маса?

При мъжете веднъж попаднал в тялото ни, екстракта от бабини зъби стимулира хипофизата да отделя лутеинизиращ хормон, който е най-важният регулатор при произвеждането на тестостерон от организма.

При дамите, приемът на трибулус стимулира покачването на фолико-стимулиращ хормон и естрадиолът.

Високите нива на тестостерон при мъжете са основният виновник за използването на трибулус терестрис в периоди за покачване на мускулите. Високите нива на тестостерон подпомагат мускулната хипертрофия, което води до до развитие на нови мускулни влакна и естествено търсеното от всички натрупване на мускулна маса.

Желателно е когато избирате продукт съдържащ екстракт от трибулус терестрис да се поинтересувате от фирмата производител. Не е препоръчително да купувате от фирми с неясен произход и местоположение. Почти всички производители на хранителни добави в световен мащаб предлагат в асортимента си екстракт от трибулус терестрис, но малко от тях правят собствени проучвания и изследвания за чистота на суровините и т.н.

Ние ви препоръчваме:

TRIBULUS от производителя CUPID LABS те използват най-добрата и за направата на продукта си, а именно Българската. Продукта е един от най-предпочитаните на Българския пазар.